;
3
nov

Verticaal tv kijken? Het kan met Samsung The Sero

Als je denkt dat inmiddels alle mogelijke TV-technologieën wel zijn bedacht, heb je het mis. Samsung komt ons omver blazen met een nieuwe TV die je op z’n zachts gezegd revolutionair kunt noemen. The Sero, zoals het nieuwe exemplaar heet, is de allereerste televisie met een automatisch draaibaar scherm. Wij vertellen je er alles over!Samsung The Sero | Blog BCC

Roteer het beeldscherm

Het meest iconische aan The Sero is het beeldscherm. Je kunt het 1,1 meter grote scherm niet alleen horizontaal gebruiken, maar ook verticaal! Een verticaal scherm is geschikter voor de content van je smartphone, waarop we bijna alles in portretmodus (dus verticaal) bekijken. Je smartphone koppel je via de SmartThings of SmartView app met de TV. The Sero spiegelt vervolgens precies wat er op je telefoon gebeurt. Draai je het beeld? Dan roteert je TV automatisch mee. En geloof ons, dat ziet er heel tof uit.

Kijk met slechts één tik

Naast het spiegelen van je telefoon op je beeldscherm (inclusief meedraaiend scherm) kent The Sero nog meer mobielvriendelijke functies. Een goed voorbeeld is Tap View. In plaats van knoeien met inlogcodes of zoeken naar de juiste hotspot in de app om je telefoon aan je TV te koppelen, hoef je ‘m alleen nog maar heel kort tegen je TV aan te houden. Te ‘tikken’, als het ware. Dit kan goed van pas komen bij het showen van een filmpje aan een groep, het gezamenlijk werken aan een opdracht of om een foto uit te vergroten. Good to know: Tap View werkt alleen met Samsung Galaxy smartphones met Android 8.1 of hoger.

Geef je interieur een nieuwe look

Ook aan design en het maken van sfeer is gedacht. Strak en stijlvol zijn misschien wel de woorden die The Sero het beste omschrijven. Het scherm gebruik je niet alleen om een film en televisie te kijken, maar ook als stijlvol object dat echt iets toevoegt aan de ruimte. Tover ‘m om tot poster, klok, foto; er is van alles mogelijk. Met de Ambient Mode+ creëer je nog meer sfeer door muziekvisualisaties of achtergrondmuziek op je scherm af te spelen. Wat ga jij ermee doen?

Samsung The Sero | Blog BCC

Luister naar diep, hoogwaardig geluid

Met een krachtige speaker van 4.1-kanaals 60 watt en Dolby Digital Plus haal je een TV met hoogwaardig geluid je huiskamer binnen. Inclusief goede bas. Stream muziek via je smartphone naar The Sero en maak er een leuk feestje van. De geïntegreerde luidsprekers vallen niet op, ook niet in de verticale stand. En er is nóg een leuke geluidsfeature. The Sero maakt gebruik van ruimtelijke audio-intelligentie en herkent al het geluid om je heen dat mogelijk afleidt van het geluid van de televisie. De TV verduidelijkt de stemmen op het scherm via een geavanceerd verwerkingssysteem van geluidssignalen. Zo mis je nooit belangrijke dialogen. Kabaal om je heen? Geen probleem.

Zie de wereld in QLED beeldkwaliteit

Licht of donker, natuurbeelden of actie, ver weg of dichtbij: de beeldkwaliteit van The Sero is iets om over naar huis te schrijven (of om direct voor naar de dichtstbijzijnde BCC te rennen😉). Je hebt 4K-beeldkwaliteit, ongeacht of je naar een Netflix serie of Instagram filmpje kijkt. The Sero verbetert alles naar 4K-kwaliteit door elke scène apart te analyseren. Ook als het zonlicht net onhandig naar binnen schijnt op je beeld, blijft de kwaliteit goed. De Samsung Quantum Dot-technologie past de helderheid en het beeldcontrast namelijk aan de lichtomstandigheden in de kamer aan. Dat is lekker beeldbuizen, kunnen we je vertellen. En terecht. Je ogen verdienen niets minder!