;
2
nov

De voordelen van een snoerloze stofzuiger

Heb jij tijdens het stofzuigen ook vaak ruzie met de snoer? En kom je daardoor niet altijd overal even makkelijk bij? Gelukkig is dat nu verleden tijd en kun je je lol op met de snoerloze stofzuiger. Wij vertellen je waarom jij er eentje wil hebben!Voordelen snoerloze stofzuiger | Blog BCC

Altijd klaar voor gebruik

Stofzuigen hoort er nu eenmaal bij, maar dat wil niet zeggen dat je er altijd zin in hebt. Al helemaal niet als de snoer in de knoop zit en je het eerst moet ontwarren. Zucht. Of dat de snoer te kort is en je hem de hele tijd in een ander stopcontact moet pluggen voordat je verder kunt met stofzuigen. Met een snoerloze stofzuiger krijg jij een stuk meer bewegingsvrijheid! Een steelstofzuiger is altijd klaar voor gebruik, want hij is snoerloos. Je pakt hem, zet hem aan en stofzuigen maar. Bovendien gaan de meeste snoerloze stofzuigers tot wel 40 minuten mee op een acculading. Oftewel: lang genoeg om het huis te stofzuigen. Ideaal!

Handzaam en multifunctioneel

Een normale stofzuiger kan best wel zwaar zijn. Loop je weer te sjouwen met de stofzuiger van de ene verdieping naar de andere verdieping. Bij een steelstofzuiger wordt het tillen meteen en stuk makkelijker. De steelstofzuiger weegt namelijk bijna niks en is gemakkelijk vast te houden aan.. jawel de steel! De steel zelf is overigens ook heel fijn om te kunnen stofzuigen op plekken waar je niet zo gemakkelijk bij kunt, onder de kast bijvoorbeeld. Bovendien zijn er ook steelstofzuigers die erg multifunctioneel zijn en waarbij je met één klik de steelstofzuiger verandert in een kruimelzuiger. Handig om even de kruimels onder de eettafel weg te halen na het eten. Of snel even tussendoor wat stof op te zuigen. Uiteraard heb je ‘m met één klik weer omgezet in de steelstofzuiger. Zo fijn.

Voordelen snoerloze stofzuiger | Blog BCC

Handige opvangbank

Het moment dat je stofzuiger vol zit en je die vieze zak eruit moet halen en weg moet gooien. Niet het meest lekkere klusje. Ook dat is met de steelstofzuiger verleden tijd. Deze stofzuigers werken namelijk niet met stofzuigerzakken, maar hebben een opvangbank die je heel gemakkelijk kunt legen boven de container. Zo hoef je het vuil niet aan te raken en dat is wel zo hygiënisch.

Geen allergische reacties op stof

Hatsjoe! Moet je wel eens niezen van het stof dat uit je stofzuiger komt? Dat zal met een steelstofzuiger niet zo snel meer gebeuren. De meeste steelstofzuigers werken met een cycloontechnologie. Dit houdt in dat de stofzuiger voorzien is van een filter dat zelfs het fijnste stof vasthoudt. En bovendien is de lucht die wordt uitgeblazen schoner dan de lucht in huis. Je hoeft dus niet bang te zijn voor allergische reacties op huisstofmijt, pollen of andere allergenen.

De snoerloze stofzuiger is lekker compact en draadloos. Super handig als je even snel het huis een opfrisbeurt wilt geven. Wij zijn overtuigd, en jij? Al onze steelstofzuigers vind je hier.