;
12
apr

Een keuken die met je meedenkt; zo maak jij je (nieuwe) keuken smart!

Vergeet jij ook altijd dat je de oven nog moet voorverwarmen of wil je dat de vaatwasser klaar is voor je thuiskomt? Soms kan je wel even wat extra hulp gebruiken in je dagelijkse routine. Steeds meer keukenapparatuur wordt ontworpen om het voor jou net een beetje makkelijker te maken. Wil je weten hoe? Lees dan verder en kom erachter hoe jij je keuken smart kan maken!

Smart keukenapparatuur


De oven voorverwarmen wanneer het jou uitkomt

Via je telefoon de oven alvast laten voorverwarmen, is dat niet makkelijk? Het kan met een Smart home oven! Tijdens het bereiden van je gerechten kan je via de app zien wat de resterende bereidingstijd is. Heb je een recept waarbij je tussentijds de temperatuur lager moet zetten? Ook dan hoef je niet meer op te staan van de bank. Je kan via de app namelijk tijdens de bereiding de temperatuur aanpassen. Met Connect Cooking is het ook nog eens mogelijk je oven te koppelen aan je Google Nest. Bedien de oven met je stem door aan Google door te geven op welke temperatuur de oven moet. Ideaal als je net met je handen in het deeg zit 😉.


De vaatwasser is klaar wanneer jij het wilt

Het overkomt iedereen wel eens: je wil de vaatwasser aanzetten en het doosje vaatwastabletten is leeg. Hier is over nagedacht door Home Connect bij modellen van Bosch en Siemens! Bij geselecteerde vaatwassers kun je gebruik maken van de bijhorende Home Connect app. In de app kan je aangeven hoeveel vaatwastabletten je hebt gekocht en krijg je op een tijd een seintje wanneer je weer nieuwe moet aanschaffen. Met de app kan je ook de vaatwasser op afstand aanzetten en tijdens het draaien van het programma kan je zelfs zien wat de resterende tijd van het wasprogramma is. Gokken hoe laat de vaatwasser klaar is wordt verleden tijd. Is dat niet handig?


Koelkast én boodschappenlijstje in één

Waarom een papieren boodschappenlijstje op de koelkast plakken als de koelkast zelf een boodschappenlijstje kan zijn? Met de Samsung Family hub koelkast sta je nooit meer in de supermarkt te twijfelen of je nog wel melk hebt thuis. Je neemt namelijk een kijkje in de koelkast via de ingebouwde camera. Nog een leuk detail van deze koelkast is dat je familiefoto’s kan tonen op de display én zelfs de familie agenda kan bekijken. Zo vergeet je nooit meer belangrijke evenementen zoals verjaardagen of de sportwedstrijden van de kids. De koelkast kan zelfs jouw favoriete kookmuziek voor je afspelen. Als dat niet Smart is!


Tijd voor een kopje koffie

Vergeet je ook altijd hoe iedereen zijn koffie wilt hebben? Was het nou koffie met melk of toch liever een Americano? Met zoveel soorten koffie is het logisch dat je het niet altijd kan onthouden. Gelukkig is ook daar een oplossing voor: een volautomaat espressomachine met geheugenfunctie! Bij deze apparaten kun je verschillende profielen opslaan en hoef je niet meer te twijfelen. Er zijn zelfs volautomaten die bediend kunnen worden door een app. In de app geef je aan welke koffie je wilt hebben en de machine zet deze gelijk voor je. Dan kan je lekker vanuit je bed je koffie klaar laten maken en hoef je alleen je kopje nog te pakken. Vergeet alleen niet dat je van tevoren wel nog een koffie kopje klaar moet zetten, anders wordt het een kliederboel. 


Maak ook jouw keuken smart

Had jij ooit gedacht dat je keuken zoveel slimmer kon worden? Denk je erover na om een nieuwe keuken aan te schaffen en wil je deze nou lekker slim maken? Ga dan eens langs bij een van onze BCC Keuken vestigingen in Zoeterwoude, Groningen of Amersfoort. Met 7 verschillende keukenstijlen en ontelbare kleuren opties is er altijd een keuken die bij jou past.